Ærefullt oppdrag

14 gutar og jenter frå Hjelmeland Idrettslag var maskotar for det franske handballandslaget. Frå venstre: Andreas Hauskevåg Gjertsen, Katarina Topp Sandvik, Eirikur Poulsen, Trine Moen Hausken, ukjend, Tarjei Sellevoll, Sebastian Vanvik, Sander Ullestad Olsen (delvis gøymd), Alexander Laugaland Munthe, Sindre Kvame, Olav Espeland Halsne, Nora Viga, Tarald Hagalid og Bernt Olav Tuntland.(Foto: Tone Kristin Laugaland Munthe)
14 gutar og jenter frå Hjelmeland Idrettslag var maskotar for det franske handballandslaget. Frå venstre: Anders Hauskevåg Gjertsen, Katarina Topp Sandvik, Eirikur Poulsen, Trine Moen Hausken, Martin Jørmeland Ødegård, Tarjei Sellevoll, Sebastian Vanvik, Sander Ullestad Olsen (delvis gøymt), Alexander Laugaland Munthe, Sindre Kvame, Olav Espeland Halsne, Nora Viga, Tarald Hagalid og Bernt Olav Tuntland.
(Foto: Tone Kristin Laugaland Munthe)

Hjelmeland sitt G11-lag i handball gjorde stas på det franske handballandslaget under landskampen mellom Noreg og Frankrike sist onsdag.

14 gutar og jenter frå Hjelmeland Idrettslag hadde i lang tid sett fram til å følgja dei olympiske meistrane inn på banen, og onsdag 3. april reiste Hjelmeland-spelarane til Stavanger Idrettshall for å vera maskotlag for det franske handballandslaget under landskampen mellom Noreg og Frankrike.

Scroll to Top