Kjøp sykkeldrakt i Hjelmeland Idrettslag sine fargar

No kan du endeleg kjøpa din eigen sykkeldrakt i Hjelmeland Idrettslag sine fargar.Hjelmeland Idrettslag har i samarbeid med sportstøyprodusent Trimtex utvikla sykkeldrakter i idrettslaget sine fargar og design. Fyll ut skjemaet under for å bestilla din eigen drakt.

Bestillingsfrist: sundag 14. april.

Pakkepris for jakke, skjorte og shorts er førebels sett til maksimum kr 2.599. (Idrettslaget arbeider med å skaffa sponsorar til å subsidiera draktene endå meir, og det vil difor bli både billigare pris og nokre fleire sponsorlogoar på dei ferdige draktene.)

  Namn (må vera over 18 år):

  Adresse:

  Postnr. og -stad:

  Storleik:

  XSSMLXL2XL3XL

  Modell:

  herrekvinne

  Telefon:

  E-post:

  Eg stadfestar at eg er over 18 år, og er kjend med at denne bestillinga er bindande.

  Scroll to Top