J13 på Kattegat Cup 2013

Hjelmeland J13 på Kattegat Cup 2013. Fra venstre: Katarina Topp Sandvik, Amalie Lyng Sandvik, Sina Viga, Julie Balle Vika, Natalie Liland, Silje Balle Vika, Nora Viga, Lene Kvame og trener Frode Liland. (Foto: Siri Viga)
Hjelmeland J13 på Kattegat Cup 2013. Fra venstre: Katarina Topp Sandvik, Amalie Lyng Sandvik, Sina Viga, Julie Balle Vika, Natalie Liland, Silje Balle Vika, Nora Viga, Lene Kvame og trener Frode Liland. (Foto: Siri Viga)

Her kommer et forsinket reisebrev fra Hjelmeland J13 sin tur til Grenaa og Kattegat Cup 2013 i Danmark.

Tirsdag 23. juli ble en varebil og en personbil lesset ned med bagasje og fotballspillere fra Hjelmeland J13. Åtte spillere og to lagledere var klare for en seks-dagers tur til nabolandet Danmark.

Etter en lang natt uten søvn på ferga, ankom vi Hirtshals tidlig onsdag morgen. Vi stoppet ved Djurs Sommerland før vi sent ettermiddag nådde Grenaa og Handelsskolen som skulle være vår overnattingsplass de neste dagene.

Torsdag morgen gikk vi i paradetog gjennom Grenaa by og ned til fotballbanene. Selv om vi var det laget med færrest deltakere/spillere, så vant vi paraden med et heiarop som både spillere fra Danmark og Tyskland syntes var så bra at de sang med. Så nå synger nok de utenlandske guttene H – J – E – L – M – E- L – A – N – D dagen lang, og lengter etter jentene våre som sjarmerte de i senk…

Spillmessig og resultatmessig så gikk det som forventet. Vi hadde nok ønsket å komme til A-sluttspillet, men var fornøyde med å nå semifinalen i B-sluttspillet. Innledende kamper ble spilt mot lag fra Rogaland, men på veien mot sluttspillet møtte vi lag fra både Danmark og Tyskland. Vi hadde kun en innbytter, og kampene ble derfor lange og tunge i 30 varmegrader, men kaldt vann, en dukkert i Kattegat, og noen trøstende ord fra laglederne gjorde at jentene spilte heroisk.

Vi takker jentene for en kjempe innsats!

Siri Viga og Frode Liland
referenter

Scroll to Top