Kveld med mental trening og idrettspsykologi

Velkommen til innholdsrik kveld!

Torsdag den 2. oktober kl. 18.15 til 21.00 på Samfunnshuset, inviterer Hjelmeland Idrettslag deg som er utøver/trener/oppmann/foreldre (bør være 14 år) til et fantastisk foredrag av Rune Giske, som har lang erfaring med idrettspsykologi og mental trening.

Han vil denne kvelden snakke om:

a)     Å yte under press

b)     Hvordan fremme mestringstro og et godt læringsklima i idrett  

Hvis du har anledning, bør du absolutt få med deg dette som Hjelmeland idrettslaget sponser til alle som vil J

Påmelding til Anita innen den 24.09: anita.topp.sandvik@marineharvest.com eller TLF: 924 81 601

Rune GiskeRune Giske

Dr. Scient og ansatt som 1. amanuensis ved Universitetet i Stavanger. Han har tidligere arbeidet som instituttleder med ansvar for blant annet allmennlærerutdanningen, bachelorprogrammet i idrett og masterprogrammet i spesialpedagogikk. Han underviser blant annet innenfor prestasjonspsykologi på ulike studienivåer. Lang erfaring som trener i håndball og fotball og som psykologisk rådgiver for idrettsutøvere og andre prestasjonsgrupper.

Scroll to Top