Velkommen til Hjelmeland Sparebank-cup 2015!

I helga, 28.–29. august, er det klart for Hjelmeland Sparebank-cup, og me ønskjer spelarar, trenarar  og lagleiarar frå 86 lag velkomne til idrettsbanen på Røgjelstad. Heiagjengen er sjølvsagt også velkommen! Dette blir ein fest!

Aldersgruppa 6–10 år spelar laurdagen, og dei første kampane startar allereie kl. 9.30.
10–12-åringane spelar på søndagen, og startar kl. 10.

Nedanfor finn de kampoppsett for begge dagane, som liste eller som tabell.
Kampoppsett  søndag
Kampoppsett søndag liste
Kampoppsett Laurdag liste
Kampoppsett  laurdag tabell

Lagleiarane kan også laste ned å skrive ut Spelarliste. Her kan de fylle inn opplysningar om laget og namnet på spelarane. Dette må leverast inn til sekretariatet i god tid før premiutdelinga. Det blir premieutdeling fortløpande etterkvart som laga er ferdig med sine kampar.

Oppdatert informasjon kan de også finna på Facebook .

 

Scroll to Top